Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlás

Válogass a folyamatosan megújuló, vásárlói közösségünktől összegyűlő ruhatárból! Regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de ha beküldöd hozzánk megunt holmijaidat, élvezheted a tagság rendelkezésére álló jelentős kedvezményeket!

 

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül választhat:

- Utánvét - Készpénzes fizetés házhoz szállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának. A futároknál bankkártyával is fizethet, erről a futárszolgálat ad bővebb információt.)

- Készpénz - Solymári raktárunkban, egy előre egyeztetett időpontban.

- Banki utalás – A rendelés beérkezésekor az Ön által megadott emailcímre automatikus válaszlevelet küldünk, amelyen szerepelnek a banki átutaláshoz szükséges pénzügyi adatok. A számla összegének bankszámlánkra beérkezése után feladjuk a csomagot, illetve amennyiben erre lehetősége van, a csomag átvehető raktárunkban egy előre egyeztetett időpontban. (Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200137-18547144)

- Bankkártya – A megrendelés leadását követően a fizetési rendszer Önt átirányítja egy bankkártya-elfogadó oldalra, ahol a megfelelő kártyaadatok és biztonsági kódok megadásával véglegesítheti a fizetést.

 

A termékek árán kívül szállítási díjat kell a vevőnek fizetnie.

A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget. A szállítási költség feltüntetése a fizetési folyamat során történik, a megrendelés véglegesítése előtt, valamint jelen Vásárlási feltételek között is megtalálható.

A webáruházban feltüntetett árak a kedvezménypont-rendszer szerinti kedvezmények igénybevétele esetén is módosulhatnak.

20.000,- Ft rendelési érték felett, amennyiben a csomag össztömege nem haladja meg a 10 kg-ot (a csomag teljes súlyát tekintve), a kiszállítás INGYENES!

Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást a vásárlóval kötött egyedi megállapodás alapján, külön díjszabás mellett vállalunk. Ez utóbbi esetben kérjük, megrendelését követően e-mailen vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Szállítási díj bruttó 1.490 Ft / csomag

Utánvét díjak: 20.000 Forintig - 300 Ft, 20.000 - 50.000 Forintig - 500 Ft

A szállítási díjak az ÁFA-t tartalmazzák, és a fuvarozó díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben a jelen ÁSZF-ben közzéteszünk.